Begeleiding en ondersteuning

Wij zoeken de beste bedrijven uit die jouw uitdaging aankunnen. Wij nemen je de organisatie uit handen en zorgen voor kwaliteit. Via één aanspreekpunt worden alles gecommuniceerd. Je bent zelf minder tijd en personeel kwijt aan het regelen van de online activiteiten. Wij bieden een persoonlijk contact, hulp en ondersteuning – maar vooral inzicht in resultaten en bereik.

 

 

Sociale Media

Sociale Media is steeds belangrijker. In een paar klikken kan je een grote doelgroep bereiken, maar wie weet wat de juiste content is? Wat de beste tijdstippen zijn om te plaatsen of hoe je meer volgers krijgt? Wij helpen je op het gebied van Sociale Media door onder andere te zorgen voor continuïteit en kwaliteit. Het maken van campagnes, plannen,  de juiste teksten, goede foto’s en het bereiken van jouw doelgroep.

 

 

Website ontwerp, beheer en optimalisatie

Een website is je belangrijkste visitekaartje. Het ontwikkelen van een website kost vaak veel tijd, omdat we niet altijd weten wat we willen en wat er nodig is. Welke informatie is het belangrijkst? Welke teksten spreken het meeste aan? Wij denken, samen met jou, mee over het ontwerp van de website en zoeken hier de beste websitebouwers en contentschrijvers bij.

 

 

 Search Engine Optimalisation

De online vindbaarheid van een bedrijf is steeds belangrijker. Informatie wordt steeds vaker online gelezen en zoekresultaten zijn steeds belangrijker hierin. Iedereen wil bovenaan staan in de zoekresultaten, maar hoe kan dat? Met SEO optimaliseren we de  zoekwoorden op een website, om de relevantie van een website te verhogen. Hiermee krijgt niet alleen een website meer bezoeken, maar is de relevantie van deze bezoeken ook hoger.

 

 

Search Engine Advertising

Search Engine Advertising, is het adverteren in zoekmachines of zoekmachinemarketing. Hierbij wordt voornamelijk gebruikgemaakt van Google Adwords. Zoekmachinemarketing is het tegen betaling plaatsen van advertenties boven de natuurlijke zoekresultaten. Deze advertenties worden gekoppeld aan zoekwoorden. Het doel hiervan is om meer bezoekers te generen en daarbij het aantal conversies te verhogen, zoals informatie aanvraag of aanschaf.

 

 

Emailmarketing


Emailmarketing 
is het versturen van emails en het opzetten van campagnes. Dit heeft een aantal voordelen, het is goedkoop, vrij gemakkelijk om grote hoeveelheden informatie te verzenden en vaak een groot bereik. Het is alleen niet meer zo uniek. Met elkaar zoeken we naar de juiste boodschap, ontwerp en informatie om jouw mailcampagnes uniek en resultaatgericht te maken.

 

 

Data-analyses

Het analyseren van data wordt steeds belangrijker. Met de juiste informatie kunnen boodschappen en campagnes worden geanalyseerd. Wij helpen je met het analyseren van de data die we van data die van jouw website, advertenties, sociale media en andere bronnen komt. Om het aanbod van jouw organisatie, de propositie en de boodschap te kunnen aanpassen. Hiermee kunnen we bijvoorbeeld een website optimaliseren, strategische keuzes maken en bekijken of een campagne succesvol is geweest.

 

 

Contentmangement

Content kan teksten, video’s of afbeeldingen zijn. Het maken van een campagne of website is belangrijk. Maar het vullen met de juiste informatie ook. Hiermee kunnen klanten worden gebonden en verleid je een afnemer om de volgende stap te zetten in de belevenis, het afnemen van jouw product of dienst. Wij helpen je met het bepalen en maken van de juiste informatie, schrijfwijze, afbeeldingen en video’s. Waardoor dit consequent en herkenbaar wordt, voor jouw bedrijf. Waardevolle en betrouwbare informatie wekt vertrouwen en sympathie op bij een ontvanger, wat zorgt voor merkvoorkeur.